Dragilor, a venit momentul să vă mulțumim că ne-ați fost alături și la evenimentul de lansare a cărții „10 Povești” la București, în data de 2 noiembrie 2018, la Galeria Artera!

În prezența invitaților Bianca Brad, Cosmina Grigore, Liviana Tane și Alex Luchici (ale căror povești sunt cuprinse în carte) și a publicului, am avut parte de încă o seară minunată. Evenimentul a fost moderat de către Cristina Bobe, fondator al Galeriei Artera, un spațiu dedicat proiectelor aflate la granița dintre medicină și artă, și de către Nicoleta Bunduc, autor al cărții și fondator #Saniting.DSC_7656Ne-am deschis sufletele, am râs și am plâns din nou, iar de această dată vă oferim ocazia să și vedeți cum a fost, nu doar prin fotografii, ci și prin videourile realizate de Olivian Breda.

Despre cum a reușit Liviana Tane să treacă de la executare silită la a fonda The Writing SchoolThe Storytailors și a călători în Ocolul Lumii în 100 de cărți, aflați din carte și din video:

Despre cum a reusit Alex Luchici în urma accidentului său să scrie pe blogul https://alexluchici.wordpress.com/, să înființeze Asociatia euRespect​ și să lucreze ca grafician cu normă întreagă, va invit să aflați din carte și din video:

Despre cum a trecut Cosmina Grigore de la a fi diagnosticată cu cancer la sân la a înființa Asociatia Imunis, a fi patient coach, nutriționist și instructor de Pilates, vă las să aflați din carte și din video:

Cum a ajuns Bianca Brad, de la pierderea fetiței ei, să înființeze Organizatia E.M.M.A. și să sprijine părinții de îngeri, aflați din carte și din video:

Fotografiile care însoțesc poveștile din carte au fost realizate de Oana Nechifor. Cartea a fost publicată la Editura Adenium și poate fi achiziționată de aici:

http://www.adenium.ro/carte/10-povesti/

https://www.librarie.net/p/346315/10-povesti

https://www.libris.ro/10-povesti-nicoleta-bunduc-ANI978-606-742-309-9–p10798688.html

„10 Povesti”, așadar, reprezintă coborâșurile și urcușurile vieții, sunt în carte exemple vii ale oamenilor care au ales să regăsească echilibrul emoțional, chiar în momentele cele mai dificile. Oameni care au creat comunități și au oferit sprijin celor din jur, pornind de la durerea lor.

Aceste povești fac parte din proiectul de voluntariat #Saniting, care a început ca un proiect de jurnalism independent si își dorește să continue ca o comunitate. Rolul său, pe de o parte, este de a reda poveștile oamenilor care au trecut prin momente dificile și au găsit o cale de a merge înainte, ajutându-i pe cei care trec prin experiențe similare. Iar pe de altă parte, își propune să construiască un centru de suport pentru echilibru emoțional.

Vă mulțumim tuturor pentru susținere!