Dragilor, vă mulțumim că ați fost alături de noi la evenimentul de lansare la Iași a cărții „10 Povești” din cadrul proiectului #Saniting, în data de 5.10.2018, la Palatul Culturii!

Avându-le alături pe șapte dintre cele zece persoane intervievate – Bianca BradCosmina GrigoreLiviana TaneAlex LuchiciMircea SerediucLivia FronaCerasela Soficu – rândurile din carte au fost vii, căci am povestit, am râs și am plâns împreună, împărtășind deopotrivă durerea încercărilor și bucuria regăsirii.

Evenimentul a fost moderat de către Cezar Elisei, cartea fiind apărută la Editura Adenium, și de către Nicoleta Bunduc, autor al cărții și fondator al proiectului #Saniting.

Fotografiile din carte, precum și cele de la evenimentul de lansare au fost realizate de Oana Nechifor, iar parteneri ai acestui eveniment au fost: GlazuraiIașistingELECTRAAsociația Excelență Pe Portativ.

Vă așteptăm alături de noi și la evenimentul de lansare din București, în data de 2 noiembrie, ora 19, la Galeria Artera, str. Vasile Lascăr, nr. 63, pentru a discuta despre importanța echilibrului emoțional, chiar și în cele mai dificile momente ale vieții.

Cartea poate fi comandată de aici: http://www.adenium.ro/carte/10-povesti/